Søk i denne bloggen

onsdag 2. februar 2011

Rapport om utvisning

I 2009 kom en rapport utarbeidet av Econ Pöyry AS på oppdrag fra UDI.

Rapporten konkluderer med at;

Bruken av innreiseforbud i Norge - både det faktum at innreiseforbud utstedes automatisk, og lengden på innreiseforbudene - er ikke i tråd med praksis i andre land, og det vil trolig ikke være i tråd med fremtidige EU-krav. Norges praksis har store følger for personen som blir utvist.


Rapporten viser at Norge er det eneste av landene som sammenlignes, som utsteder innreiseforbud automatisk,
og det er også det eneste landet som gir varig innreiseforbud ved brudd på immigrasjonereglene (utlendingsloven)..

I Sverige, f.eks., er det sjeldent at innreiseforbud utstedes, og det vil da somregel være tidsbegrenset til to år.

Det tas hensyn til familieliv og barns rettigheter bare i helt spesielle situasjoner.

Rapporten kan du lese her.

4 kommentarer:

  1. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlett
  2. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  3. Gem dit ægteskab og genopret hurtigt din ekskæreste efter separation / skilsmisse ...
    Jeg vil være for evigt i gæld til den store læge Egwali for at hjælpe mig med at genoprette mit ægteskab, efter at min mand forlod mig til en mystisk dame i over 6 måneder. Jeg troede aldrig på trylleformularer, før min ven introducerede mig for ham, som mange andre i starten, jeg var så bange og samtidig skeptisk over for det, fordi jeg ikke ville såre min baby, jeg hørte meget om falske troldmænd, men jeg satte min tvivl bag det, idet jeg var desperat efter at få min mand tilbage, og det gjorde jeg i henhold til hvad han bad mig om at gøre. . Nu er min mand uskadt hjemme lige efter mit møde med ham, for det var et mirakel for mig. Jeg er lykkelig igen med min mand efter cirka seks måneders skilsmisse, jeg har lovet at lade verden vide om ham og hans store kræfter. Han har også specialiseret sig i lotteri, helbredelse af forskellige typer sygdomme, planter til graviditet og meget mere Forbind dig med læge Egwali via sin mail (Dregwalispellbinder@gmail.com) eller Whats-app på +2348122948392

    SvarSlett
  4. Livet kan nogle gange være sjovt, det ene minut er smukt, og det næste minut er helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden skavanker eller mistillid, indtil vi ikke havde problemer med støtte fra vores børn, stoppede han med at betale og fandt et eventyr uden for at flirte med sit eftertragtede ægteskabelige hjem. alt jeg led. og for det, jeg arbejdede på en unødvendig fornøjelse, følte jeg denne tomhed i mig, jeg anede ikke, hvordan jeg kunne hjælpe mig med at forene ham, fordi han ikke vendte hjem, blev sent ude, drak, røg, lavede alle mulige ting, han aldrig havde gjorde ... Men takket være manden, der bragte glæde med stabilitet til mit hjem, er Dr. Egwali, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende, fordi jeg prøvede og havde tillid ... Fortæl hende om din frygt og dig ' vil være glad for du gjorde. WhatsApp eller Viber +2348122948392 eller via e -mail dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett